Auto5 = Een uniek concept

50 jaar geleden ontstond er in België een nieuw concept , dat van het auto-center. Het auto-center is een wijd verspreide formule die over heel de wereld werd overgenomen. In België is Auto5 de enige die er in geslaagd is deze formule succesvol over te nemen:

  • Een winkel waar men alles vindt om zijn wagen uit te rusten en onderhouden
  • Een werkplaats voor onderhoud en herstellingen

De ideale ligging aan de grootste winkelcentra en commerciële sites maakt van Auto5 dé ultieme oplossing van “one stop shopping”. Als Belgisch filiaal van de Norauto Groep, is Auto5 het belangrijkste Belgische bedrijf voor de uitrusting en het onderhoud van wagens en telt vandaag 53 centra in België waarvan 14 er onder franchise worden uitgebaat.

Sinds 2002 maakt ze deel uit van Mobivia Groupe, een onafhankelijke internationale groep die meerdere ondernemingen onder zich schaart die allemaal toegewijd zijn aan de automobilisten en mobiliteit in het algemeen.

Bij Auto5 werken alle medewerkers, met eenzelfde passie: ze willen de innovaties rond het autorijden van dichtbij meemaken en hebben een hart voor klanten, met een omnichannel-benadering. In al onze autocentra werken technische experten en commerciëlen dus nauw samen en steeds ten dienste van onze klanten.

Innovatie & Ontwikkelingsmogelijkheden

Met een resultaatgerichte visie speelt Auto5 continu in op de laatste innovaties binnen de sector maar steeds met een mensgerichte aanpak want gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten!

Wij hechten ook veel belang aan onze klantenservice in zowel onze werkplaats, de winkel alsook digitaal via onze website. Via alle kanalen waarmee de klant in contact komt met Auto5 zal deze van dezelfde service kunnen genieten.

Om deze kwaliteit te kunnen garanderen alsook haar medewerkers te doen ontwikkelen speelt Auto5 sterk in op het opleiden van haar personeel mbv individuele/collectieve en digitale opleidingen toegankelijk voor al onze medewerkers. Wij stappen mee achter het stuur en we tekenen de route uit die jij binnen Auto5 wilt afleggen.

Onze functies

Mecanicien

Als mecanicien bij Auto5 werk je in een multimerken omgeving, in no-time zal je overal aan kunnen sleutelen: gaande van een Citroën tot een Mercedes, we do it all!

Daarnaast sta je als mecanicien ook geregeld in contact met de klant en kan je jouw expertise en vakkennis dus rechtstreeks overdragen aan onze cliënteel.

Word je al enthousiast van een functie waarin je jouw technische competenties kan combineren met jouw sociale en commerciële competenties? Of blijf jij je liever op jouw vakgebied concentreren. Auto5 biedt verschillende doorgroeiperspectieven, steeds op maat van de werknemer en de noden binnen ons netwerk.

Neem zeker een kijkje in onze openstaande vacatures!

Raadgever-Verkoper

Heb je een passie voor de automobielsector en werk je graag in een commerciële functie? Dan heeft Auto5 een uitdaging op maat voor jou!

Een functie als verkoper bij Auto5 heet niet voor niets Raadgever-Verkoper. Bij de aankoop van onze producten komt heel wat kijken en bijgevolg veel kennis die jij als specialist kan bijbrengen aan onze klanten!

Verdiep je dus in de wereld van de automobielsector en leer stapsgewijs onze producten kennen om deze zo goed mogelijk te kunnen aanprijzen aan onze klanten.

De eerste stap begint hier.

Management

Manager bij Auto5 is een gevarieerde management job waarin je veel tijd doorbrengt met jouw team op het terrein en tegelijkertijd instaat voor de prestaties en visie van jouw center alsook voor de ontwikkeling en het welbevinden van jouw personeel.

Heb jij je hart verloren in de automobielsector, of werk je gewoon graag in een mensgericht bedrijf en in nauw contact met jouw team? Werk je graag in een commerciële omgeving? Kan je niet te lang blijven stilzitten achter een bureau maar ga je desondanks graag strategisch te werk? Dan is dit misschien de geknipte job voor jou!

Bij Auto5 geloven we sterk in de doorgroei van ons personeel, vele managers bij Auto5 zijn dan ook ooit begonnen als Raadgever-Verkoper of als Mecanicien. Tegelijkertijd zijn wij steeds extern op zoek naar nieuwe Managers om onze organisatie te versterken.

Indien je je aangesproken voelt, aarzel dan zeker niet en neem even een kijkje. Dan kijken wij graag samen met jou of we een doorgroeitraject kunnen uitstippelen naar een functie als Assistant Manager voor de Winkel / Werkplaats of naar een functie als Filiaalmanager.